Bent u op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Wij bieden Your Floor® merken in PVC vloeren. Zo vindt u altijd een PVC vloer die bij uw interieur past. PVC vloeren passen zich snel aan de temperatuur in de ruimte, voelen natuurlijk aan en zijn waterafstotend. Een PVC vloer brengt dus vele voordelen met zich mee. Lees hier verder informatie over onze merken in PVC vloeren.

PVC vloeren merken

De merken PVC vloeren van Your Floor® zijn beschikbaar in verschillende designs. Zo kunt u een PVC vloer kopen met een trendy metallic of brons kleur. Of u kunt kiezen voor een tijdloos zand of olijfkleur. PVC vloeren zijn enorm duurzaam en hebben een hoge slijtageweerstand. Koop daarom uw Your Floor® PVC vloeren. Onze merken PVC vloeren zijn gemakkelijk in onze webshop te vinden.

De Your Floor® merken in PVC vloeren gebruiken een XCore techniek. Deze techniek brengt het beste van PVC vloeren en laminaat samen. De PVC vloeren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en de constructie bestaan uit een combinatie van een LVT-toplaag bovenop een composiet kern laag. Deze unieke composietmateriaal geeft uw PVC vloer extreme stabiliteit en stevigheid. Verdere voordelen die PVC vloeren met zich meebrengen is dat ze zeer gemakkelijk zijn om schoon te maken, en ze isoleren goed. Ook zijn PVC vloeren erg goed betaalbaar. Your Floor® biedt namelijk A-kwaliteit merken in PVC vloeren voor fabrieksprijzen.

PVC vloer leggen

Onze merken PVC vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen, zo gemakkelijk als laminaat. Wilt u het leggen van uw PVC vloer toch uit handen geven? Dan kunt u gebruikt maken van onze legservice. Dan komt een van onze specialisten bij u thuis om uw nieuwe PVC vloer leggen. Voor verdere vragen met betrekking tot de merken van PVC vloeren kunt u telefonisch contact met ons opnemen.