Republic Floor

 

Een avontuurlijk verhaal uit de Urban Jungle

Republic Floor is in 2016 in de VS geboren en heeft daar de vloerenmarkt een nieuwe impuls gegeven. Republic geloofd dat keuzevrijheid begint met uitstekende kwaliteit. Klanten zouden niet moeten hoeven kiezen tussen goedkope importproducten van dubieuze kwaliteit en dure materialen van grote fabrikanten met een beperkt productassortiment.

Revolutionaire waterdichte vloeren

Republic leidt de revolutie op het gebied van waterdichte vloeren met haar baanbrekende waterdichte samengestelde vloerproducten. Ze zijn pioniers in de ontwikkeling van veerkrachtige vinyl Pure SPC™ vloeren, maken gebruik van de meest geavanceerde productietechnieken en bieden klanten de meest opwindende vloerontwerpen. Als bedrijf stelt Republic Floor nieuwe normen op het gebied van gezondheid en veiligheid, en heeft het de lat hoger gelegd op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid voor het milieu. Ze hebben het hout uit WPC vloeren gehaald om een groener product te maken dat Pure SPC heet.

Wat zijn Pure SPC vloeren?

De Stone Polymer Composite (Pure SPC) vloeren van Republic Floor worden gemaakt door een robuust kunststofcomposiet te combineren met toevoegingen van echt steen om zo de sterkst mogelijke kern en het beste waterdichte vloermateriaal te smeden. Om prachtige designs te creëren, voegen ze vervolgens een toplaag van hoogwaardig vinyl toe met de meest geavanceerde embossing- en etstechnieken. Een derde laag van super duurzaam hoogwaardig materiaal wordt daaronder toegevoegd, om vochtbescherming van onderaf te garanderen. Deze drielaagse constructie zorgt ervoor dat deze SPC vloerbedekkingen ondoordringbaar zijn voor vocht.

De planken zijn voorzien van hun eigen Bio-GuardTM antibacteriële onderlaag, voor extra comfort en geluidsreductie.

Kwaliteit zonder compromis

Deze revolutionaire Pure SPC Max waterdichte vloerencollectie is de meest robuuste en stijve vinyl vloerbedekking die momenteel verkrijgbaar is, met een 40% sterkere kern voor stabiliteit en sterkte, zonder afbreuk te doen aan uiterlijk en stijl.

MAXimum strength, MAXimum durability, MAXimum stability, MAXimum style

Stonehenge, tegeldesigns

Met de Stonehenge collectie brengen we een unieke mix van stijlvolle en duurzame vloertegels naar je ruimte. Deze collectie is ontworpen met oog voor zowel esthetiek als functionaliteit, waardoor je vloer een echte blikvanger wordt.

De Stonehenge-collectie is geïnspireerd op de tijdloze schoonheid en intrigerende structuur van het wereldberoemde Stonehenge-monument. We hebben elementen van dit historische meesterwerk opgenomen in deze tegelontwerpen, waardoor een unieke mix van texturen en patronen is ontstaan.

Of u nu een moderne, eigentijdse uitstraling wilt creëren of juist een meer klassieke sfeer wilt bereiken, de Stonehenge-tegels bieden talloze mogelijkheden. Met 4 kleuren kunt u uw vloer personaliseren en aanpassen aan uw specifieke smaak en interieurstijl.

Toont alle 4 resultaten

Elements

De Elements collectie van Republic Floor is geïnspireerd door de elementen van lucht, aarde, vuur en water. Met onze unieke collecties brengen we de essentie van deze elementen tot leven in prachtige en duurzame vloeren. Ontdek hoe onze vloeren je ruimte kunnen transformeren en een harmonieuze verbinding kunnen creëren tussen je interieur en de natuurlijke wereld.
 

Air: adem nieuw leven in je interieur met dit luchtige design. Deze kleur vangt de verfrissende energie van de lucht en brengt een gevoel van lichtheid en openheid in elke kamer.

Earth: breng de rustieke schoonheid van de natuur naar binnen met dit aardse design. Deze kleur is geïnspireerd op de rijke texturen en warme tinten van de aarde.

Fire: voeg passie en levendigheid toe aan je interieur met dit vurige design. Deze kleur weerspiegelt de energie en kracht van vuur.

Water: verdiep de rustgevende sfeer van je interieur met dit waterrijke design. Deze kleur neemt je mee naar de kalmte van stromend water en creëert een gevoel van ontspanning en balans.

Bij Republic Floor zijn we toegewijd aan het leveren van vloeroplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook van de hoogste kwaliteit. Onze vloeren zijn gemaakt met oog voor detail en vakmanschap, en we streven ernaar om aan al uw behoeften en verwachtingen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een vloer die de luchtige, aardse, vurige of waterrijke elementen vertegenwoordigt, bij Republic Floor hebben we de perfecte vloer voor je.

Toont alle 4 resultaten

UL GREENGUARD certificering
voor producten met een lage chemische uitstoot helpt aantonen dat u voldoet aan de belangrijkste normen voor chemische uitstoot en dat u zich inzet voor een gezonder binnenklimaat.