Republic Floor

 

Een avontuurlijk verhaal uit de Urban Jungle

Republic Floor is in 2016 in de VS geboren en heeft daar de vloerenmarkt een nieuwe impuls gegeven. Republic geloofd dat keuzevrijheid begint met uitstekende kwaliteit. Klanten zouden niet moeten hoeven kiezen tussen goedkope importproducten van dubieuze kwaliteit en dure materialen van grote fabrikanten met een beperkt productassortiment.

Revolutionaire waterdichte vloeren

Republic leidt de revolutie op het gebied van waterdichte vloeren met haar baanbrekende waterdichte samengestelde vloerproducten. Ze zijn pioniers in de ontwikkeling van veerkrachtige vinyl Pure SPC™ vloeren, maken gebruik van de meest geavanceerde productietechnieken en bieden klanten de meest opwindende vloerontwerpen. Als bedrijf stelt Republic Floor nieuwe normen op het gebied van gezondheid en veiligheid, en heeft het de lat hoger gelegd op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid voor het milieu. Ze hebben het hout uit WPC vloeren gehaald om een groener product te maken dat Pure SPC heet.

Wat zijn Pure SPC vloeren?

De Stone Polymer Composite (Pure SPC) vloeren van Republic Floor worden gemaakt door een robuust kunststofcomposiet te combineren met toevoegingen van echt steen om zo de sterkst mogelijke kern en het beste waterdichte vloermateriaal te smeden. Om prachtige designs te creëren, voegen ze vervolgens een toplaag van hoogwaardig vinyl toe met de meest geavanceerde embossing- en etstechnieken. Een derde laag van super duurzaam hoogwaardig materiaal wordt daaronder toegevoegd, om vochtbescherming van onderaf te garanderen. Deze drielaagse constructie zorgt ervoor dat deze SPC vloerbedekkingen ondoordringbaar zijn voor vocht.

De planken zijn voorzien van hun eigen Bio-GuardTM antibacteriële onderlaag, voor extra comfort en geluidsreductie.

Kwaliteit zonder compromis

Deze revolutionaire Pure SPC Max waterdichte vloerencollectie is de meest robuuste en stijve vinyl vloerbedekking die momenteel verkrijgbaar is, met een 40% sterkere kern voor stabiliteit en sterkte, zonder afbreuk te doen aan uiterlijk en stijl.

MAXimum strength, MAXimum durability, MAXimum stability, MAXimum style

Republic Floor brengt u de volgende generatie vinylvloeren: PureSPC Max
Aantrekkelijke vloerplanken met natuurlijke uitstraling met:

  • In reliëf aangebrachte oppervlaktetexturen;
  • 40% sterkere constructie van steenkern en virgin PVC;
  • Gepatenteerd product vervaardigd volgens de hoogste normen;
  • Volledig stabiel en waterbestendig;
  • Gemakkelijk te installeren;
  • BioGuard antibacteriële onderlaag voor uitstekende geluidsisolatie;
  • Houtvrij en ecologisch duurzaam;
  • Toegewijde klantenservice en gegarandeerd leveringsschema.

Bigger5 collectie
Republic’s Bigger5 collectie brengt de glorie van de natuurlijke wereld naar je deur.
Vijf majestueuze vinyl collecties; één PURE SPC en vier PURE SPC MAX.
Er zijn vijf krachtige dieren die ieder een werelddeel vertegenwoordigen.
Hun unieke krachten en hun natuurlijke habitat symboliseren samen de duurzame kenmerken van Republic vloeren.

Crocodile
De gevaarlijke krokodil heeft zich gedurende miljoenen jaren aangepast aan het water als zijn natuurlijke habitat. Wij zien het als een uitdaging om een volledig waterdichte Pure SPC vloer te creëren, die zich houdt aan wat hij belooft.

 

Grizzly
Amerika’s sterkste – en ook een beest van een vloer, die alles aankan wat je ook naar hem gooit!
15 prachtige ontwerpen brengen de natuur tot leven met levendige kleuren en realistische reliëftexturen.

Lion
De leeuw is de koning van de jungle, en de koning van de vloeren is een visgraatvloer. Deze collectie in vier mooie designs zijn gemakkelijk te leggen in het ontwerp van jouw keuze. Majestueus en sterk in elke kamer.

Tiger
De grootste levende kat vertegenwoordigt de langste vloerdelen; met een lengte van 1800 mm. Creëer een indrukwekkende vloer met de keuze uit vier natuurlijke looks met bijpassende designs.

 

Wolf
Een gezinsgerichte collectie die gedijt in elke omgeving. Vijf designs met smallere planken voor kleinere ruimtes. Sterk gecomprimeerd met een rode ondervloer en afgeschuinde randen voor eenvoudige installatie maken deze vloer onweerstaanbaar.

 

Een aantal van de onderstaande kleuren zijn ook in DryBack te verkrijgen, klik HIER om deze te zien.

UL GREENGUARD certificering
voor producten met een lage chemische uitstoot helpt aantonen dat u voldoet aan de belangrijkste normen voor chemische uitstoot en dat u zich inzet voor een gezonder binnenklimaat.