Traprenovatie hout

Wanneer u heeft besloten om uw trap te renoveren, kunt u ook de trapbekleding vervangen om zo uw trap een andere look en feel te geven. Dit kan zeer gemakkelijk met behulp van overzettreden, die zet u over uw bestaande trap treden heen. Met de houten traprenovatie van Your Floor® geeft u uw trap een geheel nieuwe uitstraling. De Your Floor® traprenovatie van hout is geschikt voor vrijwel alle dichte trappen.

Houten traprenovatie op maat zagen

Wanneer u uw traprenovatie van hout wilt plaatsen, is het nodig om eerst de exacte maten op te meten. Dit kan heel handig met behulp van uw oude traptreden. Wanneer u de maten heeft opgemeten kunt u de nieuwe houten trapbekleding op maat zagen. Zorg er ook voor dat de ondergrond schoon, droog en vlak is voordat de traprenovatie van hout gaat plaatsen. De Your Floor® traprenovatie van hout heeft een duurzame toplaag en is daardoor geschikt voor intensief gebruik en biedt jarenlang plezier.

Traprenovatie hout

Wanneer u de eerste trede traprenovatie van hout gaat plaatsen, raden wij aan om bij de bovenste trede te beginnen. Zo voorkomt u dat u over deze pas gelijmde treden gaat lopen. U kunt de montagekit aanbrengen op de oude trede, waar u de nieuwe houten overzettrede heen legt. Druk deze trede stevig vast. Wanneer deze trede stevig is aangedrukt, kunt u beginnen met het lijmen van het stootbord. Op deze manier kunt u de overige treden naar beneden toe afwerken. Als laatste deel van de traprenovatie van hout, zaagt u de afwerklijst op maat. Deze lijmt u daarna aan de bovenrand van de trap. Laat de trap minimaal 24 uur drogen voordat u de trap weer gaat betreden.

Voor vragen over traprenovatie in hout of laminaat kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Populair advies

Houten vloer schoonmaken
Houten vloer egaliseren
Houten vloer reinigen
Houten vloer repareren