Traprenovatie

Je trap heeft een opknapbeurt nodig. Of je wil een mooie betonlook uitstraling op je trap? Kijk dan eens naar ons traprenovatie programma.
Overzettreden in vinyl en in pvc zonder de hinderlijke aluminium strip die je veel ziet bij anderen. Dit komt door onze speciale techniek van produceren zoals je op onderstaande foto kunt zien.

Luxe uitstraling van je trap

Een trap is meestal het eerste wat je ziet als je een huis binnenkomt en jammer genoeg zijn de meeste trappen geen eyecatcher. Meestal met een standaard vloerbedekking bekleed en daardoor een saaie en duffe uitstraling. Die tijd is nu voorbij met ons programma en diverse kleuren en mogelijkheden én ook nog veiliger omdat trapbekleding met vinyl of pvc standaard anti-slip heeft.

Een impressie van onze collectie:

Betonlook op je trap?

Het is nu mogelijk met zowel vinyl of pvc treden, kijk hieronder wat zo’n uitstraling met de trap kan doen!

Traprenovatie zonder overzettreden?

Speciaal door ons ontwikkeld voor trappen die dusdanig vlak zijn dat we meteen de vinyl op de trede kunnen bevestigen. Maar wel zonder een lelijke strip omdat we de trapneus al netjes voor u omkleed hebben.

Honderden mogelijkheden

Welke uitstraling je de trap ook wil geven er zijn honderden mogelijkheden. Al onze pvc kan hiervoor gebruikt worden als ook alle vinyl van Gerflor.
Wil je meer informatie en al onze mogelijkheden zien neem dan contact met ons op of maak meteen een afspraak.