Een nieuwe look voor je trap

Je bent uitgekeken op je trap. Of je trap is toe aan een opknapbeurt. Of een trap met een gave betonlook-uitstraling. Het kan allemaal met het traprenovatieprogramma van Your Floor®.

Maak van je trap een eyecatcher

Vaak is een trap het eerste wat je ziet als je een woning binnenkomt. En helaas zijn de meeste trappen nou niet echt een lust voor het oog. Vaak zijn ze bekleed met vloerbedekking die wat duf en saai oogt. Met het uitgebreide traprenovatie-assortiment van Your Floor® reken je definitief af met die verouderde trap. En omdat onze trapbekleding van vinyl of pvc voorzien is van anti-slip maak je je trap behalve mooier ook veiliger.

Een impressie van onze collectie:

Betonlook

Een trap die er uit ziet als echt beton! Hoe mooi is dat? Met onze vinyl of pvc-treden creëer je een trap met de uitstraling van beton. Ervaar hieronder het verschil:

Renoveren zonder overzettreden

Bij gerenoveerde trappen zie je nogal eens een aluminiumstrip over de trapneus. Dat vinden wij dus niet mooi. Speciaal voor trappen die netjes vlak zijn en dus niet met overzettreden bekleed hoeven te worden, ontwikkelden we een trapneus te die al netjes bekleed is met vinyl. Daarmee is die lelijke strip overbodig.

Talloze mogelijkheden

Welke uitstraling je de trap ook wil geven, met Your Floor® kan het. Al onze pvc kan gebruikt worden om je trap een nieuwe look te geven.
Neem voor meer informatie contact met ons op of maak meteen een afspraak. We laten u graag de mogelijkheden zien.