Veel keuze in PVC vloeren | Your Floor Tilburg

De populariteit en dus ook de vraag van PVC vloeren is de laatste jaren enorm toegenomen. Bent u ook op zoek naar een PVC vloer in de omgeving van Tilburg? Kom dan eens kijken bij een showroom in regio Tilburg en laat u inspireren door de mooiste PVC vloeren. Your Floor is al sinds jaren een toonaangevende leverancier op het gebied van vloeren in Tilburg en omstreken, met name in PVC vloeren. Wij zijn eigen producent van onze vloeren en weten zo in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en de laatste trends met onze producten. Bij Your Floor bent u zeker van de mooiste collectie PVC vloeren in omgeving Tilburg en omdat wij alleen duurzame materialen gebruiken bent u op de lange termijn nog goedkoop uit ook.

PVC laminaat: Vochtbestendig én de uitstraling van echt hout

Andere vloeren van bijvoorbeeld hout of een laminaatvloer kunnen flinke schade oplopen als deze in contact komen met vocht. In tegenstelling tot hout is PVC geen natuurlijk materiaal dat hiervoor gevoelig is. Een PVC vloer is daarom geschikt voor elke ruimte in huis, ook voor in uw keuken of badkamer. Ondanks dat de vloeren van Your Floor de uitstraling van echt hout hebben, is er geen hout in verwerkt. Toch zal het u verbazen hoe onze PVC vloeren aanvoelen, hoe deze eruit zien en welk effect dit heeft voor uw interieur! Omdat het materiaal net echt is, zal dat ook zo’n sfeer creëren in uw huis. Kortom: u heeft de voordelen van een PVC vloer én eigenlijk dus ook de voordelen van laminaat of een houten vloer.

Bestel vrijblijvend kleurstalen PVC vloer | Gratis & binnen drie werkdagen in Tilburg

Goed nieuws! Op onze website kunt u van alle vinyl vloeren een kleurstaal aanvragen en deze sturen wij dan naar u op, ook in Tilburg. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding van €1,99 per kleurstaal, vanwege de verzendkosten. In ruil voor deze kleine vergoeding krijgt u een kortingscode van ons en hiermee krijgt u 5% korting op al onze vloeren. Dan heeft u dit bedrag al snel terug verdiend en u hoeft uw huis niet eens te verlaten. De vinyl vloer kleurstalen kunt u thuis uitproberen en vervolgens eventueel online bestellen, wij bezorgen ook in Tilburg. Toch liever een keer op bezoek gaan bij een showroom van Your Floor? Geen probleem, wij hebben diverse showrooms in Nederland. Neem contact met ons op en wij informeren u vrijblijvend over de dichtstbijzijnde showroom met vinyl vloeren in regio Tilburg, Breda of Eindhoven.

Nadelen van PVC vloeren

Als u actief op zoek was naar de nadelen van een PVC vloer dan moeten we u helaas teleurstellen, want deze zijn er niet. Natuurlijk heeft elke vloer zijn voordelen en daardoor heeft een andere vloer kleine nadelen ten opzichte van een andere vloer, maar dit is grotendeels op persoonlijke voorkeur gebaseerd. Overigens is het wel verstandig om stoffen viltjes onder al uw meubels zoals stoelen en tafels te plaatsen, dit voorkomt eventuele krassen of gebruikerssporen door verschuiven. Dit is ook een goede tip als u een PVC vloer heeft, ondanks dat deze minder snel slijt is het natuurlijk wel mogelijk dat dit voorkomt.

Een PVC vloer leggen is voor de een makkelijk en voor de ander kan het net een Sudoku puzzel zijn. Als u de basis qua kennis eenmaal kent en vakkundig bent aangelegd dan is het meestal geen probleem om zelf uw PVC vloer aan te leggen. Echter, als dat niet het geval is dan kan het vrij lastig zijn en dat snappen wij bij Your Floor. Daarom kunt u bij het kopen van een PVC vloer direct een legservice bestellen, ook in regio Tilburg. Dit is per m2 en kan zowel online als in één van onze showrooms. Wij werken samen met de beste vakmensen, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat. Kortom: wilt u ook een perfect gelegde PVC vloer die jarenlang mee gaat? Laat u informeren over onze legservice.