De verschillende series Your Floor laminaatvloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe laminaatvloer voor bij u in huis of bij u in het kantoor? Dan bent u voor diverse soorten laminaatvloeren bij Your Floor® aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk laminaat kopen van verschillende topmerken, denk bijvoorbeeld aan één van onze Your Floor® , Haro of Kaindl laminaatvloeren. Hieronder vindt u de productspecificaties van de verschillende collecties laminaatvloeren die u terugvindt in ons assortiment.

Your Floor® serie

Bij Your Floor® kunt u laminaatvloeren van het merk Your Floor® online bestellen. De prijzen van het merk laminaat Your Floor® variëren van €16.95 per vierkante meter voor goedkoop laminaat tot en met €29.95 per vierkante meter. Het assortiment van het de Your Floor® vloeren is breed, zo heeft u de mogelijkheid om een vloer te kiezen uit de serie Route66, Basic, Broadway, Excluse, Pro+, Pro, Rooms Loft, Roomt penthouse en Rooms suite. Iedere serie heeft daarin verschillende soorten laminaat met elk verschillende specificaties.

Haro serie

Van oorsprong komt de Haro collectie uit Duitsland en deze laminaatvloeren staan voor perfectie en degelijkheid. Bij Your Floor® kunt u  onder andere terecht voor het Haro Gran Via laminaat. Dit stukje kwaliteitslaminaat geeft een natuurgetrouwe uitstraling. De Gran Via is uitgerust met de Top Connect (G5) verbinding voor een snelle en eenvoudige installatie. Het laminaat is 2200 mm lang en maar liefst 243 mm breed wat uitkomt op een totale dikte van 8 mm.

Kaindl serie

Het kwaliteitslaminaat van Kaindl geeft extra uitstraling in iedere ruimte door het robuuste formaat. Kaindl staat voor kwaliteit en elegantie. U kunt bij Your FLoor® terecht voor onder andere de Kaindl Wenen, Kaindl Salzburg, Kaindl Innsbruck, Kaindl Kufstein en Kaindl Graz. Het kwaliteitslaminaat uit de Kaindl serie is beschikbaar in onder andere een Kaindl-Loc kliksysteem of een Kaindl-Fold-Down kliksysteem.