Vloerpads

Vloerpads worden gebruikt om vloerolie en onderhoudsolie gelijkmatig op en van vloeren te poetsen. Ze hebben de capaciteit om overtollige olie te absorberen en deze vervolgens op plekken waar de vloer nog wat droog is, af te geven. Bovendien zorgt de wrijving van de pad met het vloeroppervlak ervoor dat de olie warmer wordt, waardoor deze dunner wordt en beter in de vloer kan doordringen.

Alle onze boenpads hebben de volgende eigenschappen:
Sterke, duurzame vezels (duurzame kwaliteit)
Open webstructuur zorgt voor een betere vuilopname
Sterke fixatie van het abrasieve middel aan de vezels (uitstekende prestatie)
Constante prestatie (hele pad abrasief)
Wasbaar (herbruikbaar)

De vloerpads rood zijn 100% certificeerbaar groen en worden geproduceerd met 100% gerecyclede PET-vezels. De pads zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit post-consumer gerecyclede PET-vezels.

We hebben de twee meest populaire kleuren pads op voorraad:

Witte pads:
Toepasbaar voor het droog polijsten van schone vloeren. De vloerpad polijstpad wit zorgt voor een zogenaamde “wetlook” “op polymeer gecoate vloeren. Deze vloerpad polijstpad wit kan gebruikt worden onder schrobzuigmachines of eenschijfmachines < 1.000 TPM”

Deze vloerpad polijstpad wit kan zowel droog als met een lichte waternevel worden gebruikt om een hoogglans te geven aan nieuwe waslagen op vloeren. Het wordt gebruikt voor het boenen en polijsten van herstelbare polymeercoatings op vloeren.

Rode pads:
Geschikt voor het regelmatig reinigen van vloeren. De vloerpad polijstpad rood verwijdert zowel licht aangehecht vuil als slijtplekken. De vloerpad polijstpad rood is te gebruiken met eenschijfsmachines of schrobzuigmachines < 800 TPM.

De vloerpad reinigingspad rood is een multifunctionele wonder vanwege het brede spectrum aan doeleinden. Deze pad kan worden gebruikt voor reinigen, sprayreinigen, polijsten en topstrippen. En zowel op hoge als op lage snelheid. Dit maakt de rode polijstpad zowel de bestseller als de meest milieuvriendelijke oplossing voor gebruik.