Waarom is een PVC vloer de juiste keuze? | Your Floor Tiel

Bent u op zoek naar een duurzame PVC vloer in regio Tiel? Dan bent u bij Your Floor aan het juiste adres! Met onze duurzame vloeren bespaart u een hoop kosten op de lange termijn en daarnaast scheelt het een hoop werk. Met onze vloeren bent u namelijk niet elke twee of drie jaar bezig met een nieuwe vloer leggen. Met PVC vloeren van Your Floor bent u verzekerd van de beste kwaliteit, ervaar dit zelf in één van onze showrooms die door heel Nederland zijn gevestigd.

Wij werken met topmerken PVC vloeren in Tiel

Your Floor produceert en verkoopt alleen eigen merken PVC vloeren in de omgeving van Tiel: Your Floor®. Naast A-kwaliteit, het keurmerk TüV en een duurzame vloer kunt u de volgende vijf voordelen verwachten:

  1. Al onze PVC vloeren zijn vochtbestendig. Ondanks dat het één-op-één lijkt op een houten vloer, is er geen hout in verwerkt. Omdat het om kunststof gaat reageert het materiaal niet op vocht en zijn onze vloeren geschikt voor elke ruimte in huis, dus ook in de keuken of zelfs uw badkamer! Een sterke PU-beschermlaag voorkomt dat vocht de vloer in kan trekken.
  2. Over het algemeen geldt: hoe minder lucht er in materiaal is verwerkt, hoe minder geluid er bij gebruik wordt geproduceerd of kan ontstaan. Dit heeft te maken met een hoge dichtheid en onze PVC vloeren hebben een hoge dichtheid. Geluiden zoals tikkende hakken, schuivende stoelen of springende kinderen worden dermate tot een minimum beperkt, dat het zelfs verleden tijd kan worden!
  3. Geen enkele vloer is zo onderhoudsvriendelijk als een vinyl vloer (PVC vloer). Juist omdat al onze vinyl vloeren vochtbestendig zijn kunt u deze gemakkelijk met een sopje schoonmaken. Door de behandeling die onze vloeren zijn ondergaan kunnen stof en vuil zich niet hechten, ideaal! Wat vaak achterwege blijft bij informatie voorziening is dat PVC vloeren dus eigenlijk een toegevoegde waarde hebben voor mensen met bijvoorbeeld astma.
  4. Ondanks dat steeds meer laminaat en houten vloeren worden geproduceerd voor gebruik met vloerverwarming, blijft een vinyl vloer de beste combinatie. Bij de PVC vloeren van Your Floor hoeft u geen gebruik te maken van een ondervloer, wat normaliter bij laminaat of een houten vloer wel noodzakelijk is. Overigens zijn onze PVC vloeren niet alleen geschikt voor vloerverwarming, maar ook vloerverkoeling! Vraag onze ervaren medewerkers vrijblijvend om informatie.
  5. Onze vinyl vloeren zijn misschien niet zo goedkoop als bij andere concurrenten in de omgeving van Tiel, maar dat willen wij ook niet. Your Floor is uniek en dat houden we graag zo. Op zoek naar een échte unieke vloer? Koop uw vinyl vloer dan bij Your Floor.

Wilt u bovenstaande voordelen graag zelf ervaren? Vraag dan geheel vrijblijvend kleurstalen aan op de betreffende PVC vloer productpagina. Wij bezorgen alle vinyl vloer stalen bij u thuis in Tiel. En makkelijker wordt het niet, want u kunt al onze vloeren ook online bestellen! Zo kunt u zonder al te veel moeite vanuit huis een PVC vloer uitproberen en kopen, deze wordt vervolgens dan ook nog eens bij u thuis in Tiel afgeleverd.

PVC vloeren | Tiel

Ook in Tiel kunt u vakkundig uw PVC vloeren laten leggen middels de legservice van Your Floor. U hoeft zich dan niet meer druk te maken over leggen, want dit nemen wij volledig uit handen. Wij regelen alles voor u vanaf het moment dat u heeft besloten een vinyl vloer bij Your Floor te kopen: van de bezorging in Tiel tot leggen van de allerlaatste plint.

Laat u door onze ervaren medewerkers vrijblijvend informeren over een duurzame PVC vloer die lang meegaat of kom eens langs bij één van onze showrooms in de omgeving van Tiel, Utrecht of Nijmegen. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden! Nog een laatste tip: plaats stoffen (bescherm)viltjes onder uw meubilair. PVC vloeren zijn slijtvast, maar dit voorkomt gebruikerssporen.