Your Floor vloeren

Wij bij Your Floor® beschikken over veel kennis waarmee we u perfect kunnen adviseren bij het onderhouden, kiezen en leggen van uw (nieuwe) vloer. Bij ons vindt u een breed assortiment aan vloeren in diverse diktes, paneellengtes, paneelbreedtes, veilingdesigns, uitvoeringen en kleuren. U kunt bij ons bijvoorbeeld een vloer uitkiezen in de kleur basecoat, naturel, gerookt steen grijs, tabacco of gerookt wit. Wanneer u op zoek bent naar een kwaliteitsvloer dan bent u bij Your Floor® aan het goede adres voor mooie houten vloeren, ultimate rigid vloeren, pvc vloeren, vinyl vloeren, ondervloer of laminaat.

Een nieuwe vloer met daaronder een ondervloer kan de inrichting van uw huis of kantoor compleet transformeren. Vloeren geven elk verschillende uitstralingen, zo geven laminaatvloeren een warme en robuuste uitstraling dat in bijna elk huis past. Bent u van plan om een ruimte in uw huis of kantoor te gaan verbouwen? Dan kunt u een nieuwe vloer niet laten ontbreken! Nieuwe vloeren voor in de keuken, hal, woonkamer, of slaapkamer zorgen voor een fantastische uitstraling en bovendien frist het de ruimte op en geeft het uw woning of kantoor een nieuwe look.

Bij Your Floor® heeft u de mogelijkheid om een nieuwe vloer online te bestellen. Bekijk gerust eens ons online aanbod die per categorie en product is opgesteld. U kunt ook altijd één van onze dealers bezoeken die u graag te woord staan en u verdere uitleg geven bij uw keuze en de aankoop van een nieuwe vloer. Tevens kunt u ook op de diverse productpagina’s verschillende brochures downloaden die u voorzien van erg handige informatie. Denk aan informatie over de verschillende collectie vloeren die in ons assortiment inbegrepen zitten, informatie over afmetingen van de planken en natuurlijk algemene product informatie. Door ons uitstekende productieproces kunnen wij vloeren aanbieden die goedkoop zijn maar waarbij het laminaat nog steeds van zeer hoge kwaliteit is. Natuurlijk Your Floor®.