Akoestische panelen voor wand, plafond en meubels

Met de duurzame akoestische panelen kunt u uw kamers een natuurlijke uitstraling geven. De voor de panelen gebruikte materialen en de lamellenstructuur absorberen het geluid en zorgen zo voor een aangename ruimteakoestiek en een stijlvolle ruimtebeleving.

Of u nu de hele ruimte, het plafond of een enkele wand wilt bedekken of alleen een designaccent wilt accentueren, de akoestische panelen kunnen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd volgens individuele ideeën.

Naast hun aantrekkelijke uiterlijk en verbeterde akoestiek zijn ze ook gemaakt van duurzame materialen.

De achterkant is gemaakt van gerecycled PET-vilt. Het echte houtfineer van de latten komt voor honderd procent uit duurzaam beheerde bossen. Het effect van een betere kamerakoestiek is ook gunstig voor de eigen gezondheid, want een beter geluid in de kamer verhoogt het gevoel van welzijn en dus ook de gezondheid in huis.

De zwarte, 27 mm brede fineerlamellen zijn op een afstand van 13 mm op de zwarte, 9 mm dikke vilten draagplaat bevestigd.

De lamellen zorgen voor geluidsverspreiding. Dit betekent dat de galm bij de lamellen wordt gebroken, verspreid en dus ongeconcentreerd wordt doorgegeven, waardoor de geluidskracht verloren gaat. Het vilt absorbeert het geluid zodat de panelen afhankelijk van het soort gebruik het geluid kunnen verminderen. Hoe meer akoestische panelen worden geïnstalleerd, hoe sterker het geluid reducerende effect. Zo zorgen de panelen voor een sterk geoptimaliseerde kamerakoestiek en een welzijnskwaliteit, vooral in schaars ingerichte ruimtes zonder tapijten en gordijnen.

Toont alle 4 resultaten

Afmeting van de panelen: 2440 x 600 x 10 mm
Verpakt per 2 stuks in een doos (= 2,928 m2)

Your Walls® is als merk geregistreerd in het BOIP merkenregister onder nummer 1459155.
Your Walls® is een handelsnaam van Your Floor BV.