Mos modulaire wandpanelen

MAAK JE LEVEN GROENER

Sterke groene tinten, een speciaal oppervlak en een rustgevende uitstraling – onze mos panelen zijn de ideale oplossing om een mooi en rustig binnenklimaat te creëren.

We gebruiken mos van hoge kwaliteit voor onze mos-panelen. Naast hun natuurlijke uitstraling zijn ze vooral overtuigend omdat ze gemakkelijk te onderhouden zijn: ze hebben geen speciale lichtbron nodig en hoeven ook niet bewaterd of bemest te worden. Dit betekent dat er geen extra kosten zijn voor het onderhoud van dit altijd groene muurontwerp.

De lage installatiehoogte en snelle montage maken van onze mos-panelen ook het perfecte designelement voor een milieuvriendelijk wanddesign. Of u nu de hele ruimte, het plafond of een enkele wand wilt bedekken of alleen een designaccent wilt accentueren, de akoestische panelen kunnen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd volgens individuele ideeën.

Gezond leven en duurzaamheid spelen een een belangrijke rol in onze productie.
Voor onze mos panelen gebruiken we alleen natuurlijk gekweekt mos, dat duurzaam, zorgvuldig geselecteerd en gewonnen is in duurzaam beheerde regio’s.

Het mos wordt voorzichtig met de hand geplukt en gereinigd met behulp van een speciaal proces en daarna geconserveerd voor de lange termijn. Hierdoor behouden onze mos-panelen hun natuurlijke uitstraling, zelfs na vele jaren.

We gebruiken géén ongezonde additieven en andere ingrediënten die schadelijk zijn voor de gezondheid of het milieu.​

Toont alle 4 resultaten

Afmeting van de mos panelen: 520 x 520 (viltdikte 6mm)
Afmetingen van de eiken panelen: 520 x 520 x 10mm (9+1) en 520 x 1040 x 10mm (9+1)

Your Walls® is als merk geregistreerd in het BOIP merkenregister onder nummer 1459155.
Your Walls® is een handelsnaam van Your Floor BV.