Your Woods is een Houten vloeren assortiment die met zorg is samengesteld en die we uit voorraad kunnen leveren.
14mm dik met een toplaag van 3mm, zowel in planken, visgraat als ook in Hongaarse punt.

Het betreft allemaal eiken lamelparket. Deze bestaan uit drie lagen hout.
De onderste en middelste laag zijn van populierenhout en een toplaag van eiken.
De lagen zijn dwars op elkaar verlijmd. De onderste en bovenste laag in de lengterichting en de middelste laag in de breedterichting.

Onze eiken lamelparket vloeren zijn ook bijzonder geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Nature

Ons nature eiken lamelparket bevat noesten en scheuren. Deze noesten en scheuren zijn hand geschraapt en deels gestopt. Hierdoor heeft deze vloer een zeer authentiek karakter. Deze eiken lamelparket vloer ziet er robuust en stoer uit. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het eiken lamelparket zijn toegestaan.

Rustiek

Ons rustiek eiken lamelparket bevat noesten en scheuren. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De scheuren en noesten zijn gestopt en geschuurd. Deze eiken lamelparket vloer ziet er robuust en levendig uit. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het eiken lamelparket zijn toegestaan.

Select

Ons selecte eiken lamelparket bevat weinig noesten en scheuren. De noesten zijn circa 3-4cm groot en er zitten enkele noesten en scheuren op een plank. De scheuren en noesten zijn gestopt en geschuurd. Deze eiken lamelparket vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het eiken lamelparket zijn toegestaan.

Premium select

Ons premium select eiken lamelparket bevat nagenoeg geen noesten en scheuren. Als er een (enkele) noest op een plank zit dan is deze circa 0,8cm groot. Eventuele scheuren en noesten zijn gestopt en geschuurd. Deze eiken lamelparket vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het eiken lamelparket zijn toegestaan.