Your Walls®

Akoestische “Akupanel” Wandpanelen,
zorgvuldig ontworpen om geluidsniveau te verlagen

Er is niets erger dan proberen te praten in een ruimte met een slechte akoestiek. U heeft dit wellicht zelf ondervonden in restaurants, instellingen of scholen. Goede geluidsomstandigheden zijn erg belangrijk – vooral thuis. 

U kunt het geluid op verschillende manieren dempen, met tapijten of gordijnen – maar er gaat niets boven de akoestische effecten van ons panelen. (Als u minerale wol achter de panelen installeert, zal dit effect nog groter zijn). 

Onze akoestische panelen worden vaak thuis gebruikt, waar ze niet alleen galm wegnemen, maar de ruimte ook een aangename aanblik geven.
Ze zijn functioneel en decoratief in één.

Onze USP’s

Onze wandpanelen worden volledig in Europa geproduceerd en we hebben een constante aanvoer, zodat we alles uit voorraad kunnen leveren.
Wij gebruiken volledig noestenvrije fineer en bovendien is het Frans eiken fineer geborsteld, waardoor er een mooiere diepgang van kleur en houtnerf te zien is.
Het MDF en Vilt komen beide van Unilin, een producent van hoogwaardige materialen.

Panelen met akoestisch vilt en fineer latten
Alle panelen zijn 2400 x 600mm of 2970 x 600mm
De latjes zijn 27mm breed.
Tussenruimte is 13mm.
Diepte van de tussenruimte
is tot ca.12mm tot aan het vilt.
Het vilt is ca.10mm dik.

Download HIER de volledige installatie instructie

Toont alle 10 resultaten

Ook te verkrijgen:

Afwerkprofiel in kleur
Afmeting 27 x 2400 mm en/of 2970 mm

*Ook te verkrijgen:

Natural met blanke mdf
in 2400 mm en 2970mm lengte

*Ook te verkrijgen:

Natural met blanke mdf én grijs vilt
alléén in 2970 mm lengte

*Ook te verkrijgen:

Natural Barcode – met wisselende breedtes
alléén in 2970 mm lengte

Transformeer je interieur met de unieke Hexagon wandpanelen,
een ware toevoeging aan de esthetiek van elke ruimte.

Bij onze zorgvuldig ontworpen “Akupanel” wandpanelen draait alles om de akoestische revolutie. Geoptimaliseerd om geluid te verminderen, bieden ze een oplossing voor onaangename gesprekken in ruimtes met slechte akoestiek, of het nu gaat om restaurants, instellingen, scholen of thuis. In een wereld waar goede geluidsomstandigheden cruciaal zijn, worden onze panelen de kunst van demping.

Toont alle 5 resultaten

Modulaire wandpanelen

ECHT NATUURLIJK MOS

Ontdek de tijdloze schoonheid van echt natuurlijk mos met onze hoogwaardige mospanelen. Deze panelen zijn niet alleen een lust voor het oog dankzij hun natuurlijke uitstraling, maar bieden ook het voordeel van eenvoudig onderhoud. In tegenstelling tot traditionele groene wanden hebben onze mospanelen geen speciale lichtbron nodig, hoeven ze niet bewaterd of bemest te worden, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn voor het onderhoud.

Wat onze mospanelen echt onderscheidt, is het gebruik van alleen natuurlijk gekweekt mos, zorgvuldig geselecteerd en gewonnen in duurzaam beheerde regio’s. Elk stuk mos wordt met de hand geplukt en vervolgens gereinigd met behulp van een speciaal proces om de natuurlijke uitstraling te behouden. Het mos wordt vervolgens geconserveerd voor langdurige pracht, waardoor onze panelen jarenlang een verbluffende aanvulling zijn op elke ruimte.

Met een handig formaat van 52 bij 52 cm zijn onze mospanelen veelzijdig en gemakkelijk te integreren in verschillende interieurstijlen. Of het nu gaat om een kantoor, een hotellobby, een restaurant of een woonruimte, onze mospanelen voegen een vleugje natuurlijke elegantie toe, waardoor elke ruimte tot leven komt met hun tijdloze charme en onderhoudsgemak.

Toont alle 4 resultaten

DESIGN MOS + DESIGN FLORA (kunststof)

Dé oplossing om de natuurlijke pracht in jouw leef- of werkomgeving te brengen!

Geïnspireerd door de serene schoonheid van moeder natuur, hebben we onze design mospanelen ontwikkeld om een verfrissende en levendige sfeer te creëren in elke ruimte. Met deze panelen kun je moeiteloos jouw eigen unieke moswand of -foto’s samenstellen, waardoor je interieur een authentiek vleugje groen krijgt. Het realisme van het mos is verbluffend, en het beste van alles is dat het nauwelijks onderhoud vergt – geen water geven of bemesten nodig!

Ontsnap aan de alledaagse drukte met onze DESIGN FLORA panelen, die de rust en harmonie van de natuur in jouw omgeving brengen. Laat je betoveren door hun natuurlijke charme en exotische uitstraling, waardoor elke ruimte een oase van ontspanning wordt. Of je nu jouw huis of kantoor wilt verfraaien, deze panelen zijn de perfecte keuze voor een vleugje natuurlijke pracht.

Onze panelen zijn ontworpen met jouw gemak in gedachten, met afmetingen van 52 bij 52 cm voor een eenvoudige installatie en aanpassing aan elke ruimte. Kies voor DESIGN MOS + DESIGN FLORA en breng de natuurlijke pracht naar jouw leven!​

Toont alle 6 resultaten

Systeemplafond Akoestische Panelen

Toont alle 6 resultaten

Your Walls® is als merk geregistreerd in het BOIP merkenregister onder nummer 1459155.
Your Walls® is een handelsnaam van Your Floor BV.